Аинсвортх Гаминг'с Роиал Сван: Потпуна рецензија

Ainsworth Gaming Technology

2021-09-19

Katrin Becker

Прича о принцези која се може трансформисати у љупког лабуда је инспирација за Аинсвортх'с Роиал Сван. Од естетике до бесплатних окретаја, тема се провлачи кроз игру. Окружење има краљевски осећај, а оркестарски звучни запис и очаравајући звучни ефекти помажу да се изглед употпуни.

Аинсвортх Гаминг'с Роиал Сван: Потпуна рецензија

Роиал Сван-ови 5к3 колути и 50 активних линија пружају играчима прилично пространо поље за игру. Постоје неке награде које изгледају као стандардне, као што је до 1000 пута већа опклада путем уобичајених комбинација током бесплатних окретаја, али постоје и фиксни џекпотови који се могу покренути. Дугорочно, међутим, нисам обожаватељ његовог РТП-а од 94,77 посто; одузима много шарма игри.

Карактеристике слота

Међу посебним карактеристикама су дивљи и бесплатни окрети, као и додаци за последње. Куад Схот Бонус је функција која вам помаже да добијете џекпотове у игри. Можете освојити 10 бесплатних окретаја тако што ћете сцаттер симбол поставити на најмање три котура.

За следећу рунду бира се насумична специјална карактеристика, у којој се 2 до 5 симбола високе вредности трансформишу у краљевске дивље лабудове на средња три колута. Штавише, дивљи симбол се може појавити на колуту 5 на било којој локацији. Ако добијете 2+ додатна скатера, зарадићете додатна 3 бесплатна окретања.

Крилати храм је скатер симбол, а ако се три или више прикажу на колутима, добићете 10 бесплатних окретаја. На три средња бубња, 2 до 5 високо плаћених симбола ће се у следећој рунди претворити у џокере. Дивљина се може појавити било где на петом колуту, а добијање два или више скатера награђује вас са додатна три бесплатна окретања.

Дизајн и тема краљевског лабуда

Ако вас занимају само концепт и графика, слот игра Роиал Сван има довољно јединствену причу коју вреди погледати само због тога. Горњи симболи су добро осмишљени, са сликама лабуда са круном, крилатог храма, принцезе, лабудовог бисера, украсне рибе, цветова лотоса и харфе, као и уобичајених шест краљевских краљева сумњиве привлачности. Аинсвортх, програмер са широким везама са копненим сектором, сматрао је да је то довољно пристојан дизајн да је завршио у неким од њихових онлине слотови.

Џекпотови и бонуси

Уз Куад Схот Јацкпот серију, можете освојити мале, главне, макси и мини џекпотове! Да бисте их активирали, морате добити Куад Схот Бонус симбол. Освојићете један од четири фиксна џекпота у зависности од тога да ли је симбол високе или ниске вредности, као и од тога да ли има дивљих знакова на колутовима. Ако погодите главни џекпот, можете освојити до 250 пута више од своје опкладе.

Слот машина Роиал Сван је можда била добар избор за играче ако је имала РТП од 96 процената или више, што га ставља у ранг са својим конкурентима. Уживао сам у његовим карактеристикама до одређене тачке, иако се углавном бавите истим дивљим и бесплатним окретима, док Куад Схот понекад може бити узбудљив. Због РТП-а од 94,77 процената, тренутно нема шансе, осим ако не примети неопрезног играча.

Најновије вести

Припремите се за забавни догађај на Хот Цхилли Фест-у који организује Стакелогиц
2023-09-28

Припремите се за забавни догађај на Хот Цхилли Фест-у који организује Стакелогиц

Новости