Јунгле Стрипес Најновије издање Бетсофт-а

Betsoft

2021-09-13

Katrin Becker

Ово лето, Бетсофт ће објавити Јунгле Стрипес, нови слот за џунглу. Овај слот са темом џунгле има тигра као примарни лик и може се похвалити висококвалитетним дизајном и комичним сликама. У игри постоје разне иконе са темом тигра, као и цвеће, канџе, златне печурке и лишће, што су сви симболи који се плаћају.

Јунгле Стрипес Најновије издање Бетсофт-а

Постоје конвенционални симболи картица од К, К и А за оне са нижим плаћањима. Игра је смештена усред бујне џунгле, са пет колутова, три реда и десет активних исплатних линија. Ова игра има 97.03 РТП. Максимални могући добици су 500 пута већи од опкладе, или 50.000 долара. Од $0,1 до $100, опкладе се могу поставити. Постоји тигар из џунгле који се понаша као дивљи, распршени месечев сјај, поново се окреће и додатно се окреће, као и тигар из џунгле који се понаша као дивљи.

О игрици

У Јунгле Стрипес, тигар није само краљ, већ и ДИВЉА. Може да се продужи да попуни цео котур када се појави на колутовима 2, 3 и 4, закључавајући се на своје место за БЕСПЛАТНЕ РЕСПИНЕ и велике џекпотове. Добитак је твој када се тигар смеје. Осим Моонглов-а, вилд се може користити за замену било ког другог симбола. СЦАТТЕР је Моонглов. БОНУС РУНДА се покреће када се три растућа месеца појаве на колутовима 2, 3 и 4. Они трансформишу позадину у ноћ и активирају БОНУС РУДУ. Добићете 10 ФРЕЕ СПИНС и бољу прилику за победу са све већим лепљивим дивљим окретима.

Сачекајте ретке симболе Моонглов, који делују као сцаттери, док светла природа тропске џунгле даје тон! Џунгла је постала фасцинантно место за фантастичне акције и велике победе, са светлећим цветовима лотоса и шареним печуркама које расту из кристалних стена!

Смештен у живописну џунглу, радња се помера из дана у ноћ, са симболима високе вредности као што су светлеће орхидеје, златне гљиве, бубамаре и тигрове канџе; међутим, откривање звери са црним и златним пругама је место где се налазе праве огромне награде. Штавише, играч добија свој први израчун добитка, што доводи до тога да се сви преостали колути поново закаче, потенцијално пружајући други израчун добитка. Секвенца се понавља ако играч ухвати још једног Вилда. Краљ тигрова ће поздравити играче са широким осмехом када победе.

Фантастичне анимације

Џекпот од 500к је једини елемент који може да изнервира играче, али због средње волатилности, овај слот има много веће шансе да генерише добитне комбинације од других игара.

Најновије вести

Иггдрасил ослобађа воћни комбинатор са пуно воћног потенцијала
2023-05-25

Иггдрасил ослобађа воћни комбинатор са пуно воћног потенцијала

Новости

Казино промо

22BET:До 600 долара
Играј сада
Betwinner
Betwinner:100% до 100 € + 150 бесплатних окретаја