Уводи се надоградња УИ/УКС дизајна Бооонга

Booongo Gaming

2021-09-03

Eddy Cheung

Бооонго, ан програмер онлајн казино игара, је ажурирала и надоградила свој софтвер Промо УИ како би изградила чвршћу везу између главне игре сваке од својих игара и њених гејмификованих карактеристика.

Уводи се надоградња УИ/УКС дизајна Бооонга

Побољшања Промо УИ 2.0 биће имплементирана у три фазе, према наводима компаније. Прво ће представити нови систем виџета који ће покрити све његове промотивне елементе, укључујући изузетно популарне ХИПЕ турнире, испуштање награда, повраћај новца и понуду џекпота који ће ускоро бити објављени.

Унапређене карактеристике

Испод новог дугмета са иконом корисничког интерфејса Промо, наћи ћете нове склопиве и прошириве виџете. Сви су направљени да побољшају искуство играча у Бооонго-овом све ширем портфолију слотова на мрежи.

Студијски искачући прозори у игри, који откривају виталне информације као што су промотивна упозорења, бесплатне опкладе и други подстицаји представљени играчима, ажурирају се у другој фази.

Последњи корак надоградње ће садржати редизајн свих интерфејса за игре, што олакшава играчима да схвате одредбе и услове текућих промотивних програма, као што су ранг листе турнира и наградни фондови.

Бооонго је навео у саопштењу за штампу у којем се описује шта је ново у Промо УИ 2.0 да су побољшања подешена за мобилне уређаје и таблете где је простор ограничен како би се гарантовало да виџети неће озбиљно ометати главну игру сваког слота.

Надоградње да би се обезбедило позитивно корисничко искуство

Деби ново побољшаног промо корисничког интерфејса долази након недавних промена корисничког и корисничког интерфејса у Бооонго-овом портфолију игара. Ова побољшања, према компанији, показују њену посвећеност пружању „веома импресивног искуства играња“ својој стално растућој бази играча.

Јуриј Муратов, шеф одељења за управљање налогом и развој пословања компаније Бооонго, приметио је да су „алати за гејмификацију невероватно значајни у данашњој индустрији“ и да су новоуведена побољшања дизајна компаније важан корак ка „пружању глатког корисничког искуства на свим каналима“. Г. Муратов је истакао да су њихове игре сада препуне промотивних алата захваљујући новим склопивим и проширивим виџетима, који „не стварају превише прекида у језгру игре, што је на крају главна привлачност за играче“

Док шири своје присуство на више тржишта, Бооонго је побољшао своју понуду. Кроз партнерства са великим локалним оператерима као што су ДорадоБет и Селлатупарлеи, између осталих, компанија је ојачала своју позицију у Латинској Америци, региону који је недавно направио таласе. Такође је потписао уговор о испоруци садржаја са новим ЦатЦасином у индустрији, дајући му приступ целом портфолију слотова. Источна Европа, скандинавски регион, Русија, Нови Зеланд и Канада су тржишта за која је Бооонго заинтересован, а ново место за дигиталне игре, које је створено тек почетком ове године, усредсређено је на њих.

Најновије вести

Голден Стар позива лојалне играче да преузму 50% релоад бонуса недељно
2023-09-05

Голден Стар позива лојалне играче да преузму 50% релоад бонуса недељно

Новости