Добављач године у казину уживо: Еволутион Гаминг

Evolution Gaming

2021-09-15

Ethan Tremblay

На овогодишњем ЕГР (еГаминг Ревиев) Б2Б наградама, Еволутион Гаминг је другу годину заредом награђен за Добављач године уживо у казину, као и за вишеканалног добављача године.

Добављач године у казину уживо: Еволутион Гаминг

Еволутион је по први пут освојио награду Добављач казина уживо преко осам других провајдера који су ушли у ужи избор и награду за вишеканални добављач за 11 других по први пут. Од почетка доделе ЕГР Б2Б награда 2010. године, Еволутион Гаминг је девет пута заредом освојио награду за добављача године у казину уживо, што је изузетан непрекинути низ.

Више победа за брендове Еволутион Гроуп у следећим областима завршило је још једну годину значајног развоја и достигнућа за компанију:

Еволутион за своју колекцију стоних игара и емисија заснованих на РНГ-у у првом лицу, које све садрже импресивно 3Д анимирано искуство играња и Еволутион јединствено дугме „Го-Ливе“, освојиле су награду за иновацију у РНГ казину уживо.

НетЕнт и Црвени тигар поделили награду Инноватион ин Слот Провисион за њихов комбиновани развој Гонзо'с Куест Мегаваис™, Култа-Јаска Мегаваис™ и Драгон'с Фире иНФИНИРЕЕЛС™.

НетЕнт је проглашен за добитника награде за добављача софтвера за мобилне игре године.

Порука генералног директора

„Ових претходних 12 месеци Еволутион је поново померио границе, неуморно радећи на проширењу наше позиције као добављача казина уживо број један на све конкурентнијем тржишту“, изјавио је Мартин Карлесунд, извршни директор Еволутион Гроуп, након церемоније доделе награда. Наш тим је неуморно радио на томе да задржи своју позицију водећег провајдера казина уживо и да играчима пружи невероватно искуство у казину уживо. „Знам да говорим у име свих у Еволутиону када кажем да смо одушевљени што смо задржали ову награду“, завршио је он.

Коментар судије

„Еволутион наставља да води пут у иновацијама у казино играма“, рекле су судије, додајући да су брендови Групе постигли „изванредан спој вештине и искуства, као и неколико изузетно успешних нових лансирања на веома конкурентном тржишту“

Директор производа у Еволутион Гроуп'с Мессаге

„За брендове Еволутион Гроуп бити проглашени за најбоље добављаче у толико категорија награда је заиста велика част“, рекао је Фредрик Бјурле, директор производа у Еволутион Гроуп, преузимајући награде у име Еволутион, НетЕнт и Ред Тигер. Освајање Добављача године у казину уживо 12. годину заредом је невероватно достигнуће на које смо сви изузетно поносни.

Уз додавање компанија као што су НетЕнт и Ред Тигер у групу током прошле године, то је такође доказ моћног статуса Еволутион Гроуп. Сада нудимо задивљујући низ најбољих решења у класи за оператере и њихове играче у казину уживо, РНГ столним играма и слотовима, што су доказале ове награде, као и нову генерацију емисија игара на мрежи уживо.

ЕГР Б2Б Авардс, чији је домаћин Делоитте, одаје почаст и одаје признање врхунским пружаоцима услуга у онлине коцкању, одајући признање за достигнућа добављача из свих главних дисциплина е-игара као што су софтвер за клађење и игре, мреже, мобилни, плаћања, запошљавање, ИТ , и инфраструктуру.

Најновије вести

Могу ли онлајн казина суспендовати играче због превелике победе?
2023-10-01

Могу ли онлајн казина суспендовати играче због превелике победе?

Новости