Microgaming

November 18, 2021

Мицрогамингов Мега Моолах џекпот је освојио пети пут

Emily Thompson
WriterEmily ThompsonWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
LocaliserMilica PetrovićLocaliser

Када је у питању свет онлине казино џекпота, мало ко може да парира Мицрогаминг-овом Мега Моолаху. Ова прогресивна мрежа џекпота је до данас исплатила више од 1,4 милијарде евра, са 103 милиона евра додељених само у овој години.

Мицрогамингов Мега Моолах џекпот је освојио пети пут

Овог пута, 4. јуна, естонски играч (име, наравно, задржано) освојио је невероватних 6,6 милиона евра играјући на Оптибет.цом у власништву Ентаина. Ово је пети пут да је овај џекпот активиран најбоља онлајн казина. То је такође 100. пут да је џекпот прогресиван тражен од његовог лансирања.

Званичне изјаве

Према речима генералног директора Мицрогаминг-а, Џона Колмана, компанија је одушевљена што је сведочила још једном огромном добитку џекпота ове године. Он је у име компаније честитао играчу и онлајн казину. Г. Цолеман је закључио да је ово значајна прекретница за Мицрогамингову прогресивну џекпот мрежу.

С друге стране, ЦПО у Оптибету, Цхрис Давис, рекао је да је сајт за коцкање био одушевљен када је добио вест да је један од његових играча освојио легендарни Мега Моолах џекпот. Он је рекао да је ово први Мега џекпот који је погођен на Оптибет.цом. Честитам срећном играчу!

Резиме осталих победа Мицрогаминг-а у 2021

27. априла 2021. легендарни Мега Моолах поставио је потпуно нови рекорд исплате након што је белгијски играч освојио огромних 19,43 милиона евра у Наполеон Спортс & Цасино-у. Осмоцифрена награда означила је највећи Мега Моолах џекпот до сада. Штавише, ова победа значи да је Мега Моолах сада по други пут оборио рекорд за највећу исплату на мрежи.

Занимљиво је да ова победа долази чак и пре него што се слегне прашина око победе на ВовПот-у компаније Мицрогаминг од стране играча из Уједињеног Краљевства 14. априла 2021. године. Џекпот је освојен у казину 32Ред са само 80п опкладом. Награда? Невероватних €17,529,047.11. Да, ово је највећи ВовПот добитак икада.

Одмах након победе, још један белгијски играч из Наполеон Спортс & Цасино-а је 19. априла 2021. ударио ВовПот од 2 милиона евра. Занимљиво је приметити да се Мицрогамингов ВовПот враћа на почетни почетни сиед од 2 милиона евра након што је ударен. Све у свему, било је неколико напорних месеци за Мицрогаминг и срећних за одговарајуће играче.

Мега Моолах преглед слота

До ове тачке, сигурно већ истражујете о легендарном Мега Моолах џекпоту, зар не? Па, ево неколико ствари које треба знати. Прво, Мега Моолах је 5к3 онлине слот са 25 фиксних исплатних линија. Друго, можете формирати добитну комбинацију у овој игри тако што ћете спустити три или више сличних симбола на линију исплате почевши с лева на десно.

На колутима ћете приметити шарене А-10 симболе и врхунске дивље животиње. Симболи животиња укључују бивола, слона, жирафу, куду и зебру. Слон је икона која се највише плаћа, која даје играчима 0,24к, 2к, 10к, 30к почетни улог након што слете 2, 3, 4 или 5.

У међувремену, симбол лава представља дивљину, која се плаћа 0,6к. 5к, 60к или 600к почетни улог након што се погоди 2, 3, 4 или 5. Као што се и очекивало, вилд замењује било који стандардни симбол на исплатној линији. Још боље, добијање вилд уз победничку комбинацију стандардних симбола даје вашој исплати 2к повећање множитеља.

Али главна продајна тачка Мега Моолаха су доступни џекпотови. У џекпот бонус игри можете освојити Мега, Мајор, Минор или Мини награду. Добићете милион фунти за Мега џекпот, док вам Мега џекпот даје 10.000 фунти. Минор и Мини потови дају £100 и £10, респективно.

На крају, ова џекпот игра се може играти са само 25п и максимално £6,25 по окрету. То је игра мале варијансе са фреквенцијом погодака од 46,36% и ниским РТП-ом од 93,42%. Дакле, да ли сте спремни да преузмете награду? Требао би!

Најновије вести

Револуционисање онлајн казина: мобилне игре, повећане шансе, побољшана безбедност и 3Д анимација
2023-11-24

Револуционисање онлајн казина: мобилне игре, повећане шансе, побољшана безбедност и 3Д анимација

Новости