НетЕнт'с Дивине Фортуне Мегаваис: Потпуна рецензија

NetEnt

2021-09-05

Katrin Becker

Играње у онлајн казину је узбудљиво уживање, а НетЕнт жели да сви који играју игре то чине из правих разлога: да се добро проведу. Промовисање одговорног играња је кључна компонента наше мисије.

НетЕнт'с Дивине Фортуне Мегаваис: Потпуна рецензија

Дивине Фортуне Мегаваис™ је добио производ године за лансирање на престижним наградама Глобал Гаминг Авардс: Лондон 2021, што га чини једном од најуспешнијих НетЕнтових игара у 2020. Као и оригинални Дивине Фортуне, слот са 6 бубња и митском тематиком био је на првом месту. -играо на топ листама у Европи и Сједињеним Државама и победио је још девет највећих издања у индустрији у протеклој години.

Дивине Фортуне Мегаваис је постигао огроман комерцијални успех на свим нашим тржиштима и срећни смо што су судије на Глобал Гаминг Авардс то препознале. С обзиром на то колико је фантастичних наслова објављено у претходних 12 месеци, бити изабран за лансирање производа године је велика част.

Како играти

Помоћу бирача ЛЕВЕЛ изаберите ниво опкладе. Избор ВРЕДНОСТИ НОВИЋА се користи за подешавање вредности новчића. Број новчића доступних за опкладу приказан је у КОВАНЦИ. МАКС БЕТ користи максималне линије опкладе и тренутну вредност новчића када се игра на највишем нивоу опкладе. МАКС БЕТ мора се кликнути двапут да би се одиграло коло на жељеном нивоу када се игра на нижем нивоу опкладе.

Принцип игре је једноставан. Табела исплата одређује добитне комбинације и уплате. Плаћа се само највећи добитак по линији опкладе, а добици морају бити редоследни с лева на десно да би се исплатили. Осим победа током игре Јацкпот Бонус, сви добици у новчићима се исплаћују искључиво на линијама за опкладу.

Карактеристике игре

Не постоје награде за погађање која је карактеристика најуочљивија! Модификатор насумичних котура у МегаВаис слотовима мења висину симбола на сваком колуту са сваким окретањем. Као резултат тога, количина могућности за победу се мења сваки пут када играч притисне дугме за окретање, чинећи искуство игре веома непредвидивим и пружајући играчима прилику да остваре велике победе.

МегаВаис победе се зарађују подударањем симбола на било којој позицији на три или више суседних котура, почевши од крајњег левог до крајњег десног котура. Број МегаВаис-а се множи са количином симбола на сваком од колутова током сваког окретања. На располагању је укупно 117649 мегапутева. МегаВаис бројач приказује укупан број МегаВаис током окретања.

Ре-Спин оф Фаллинг Вилдс

И у главној игри иу бесплатним окретањима, након што се Вилд симбол појави на бубњевима и сви добици опкладе се додељују за то окретање, сваки Вилд симбол се помера наниже за једну позицију на колутима и одобрава се Ре-Спин Фаллинг Вилдс.

Карактеристика: Вилд он Вилд

Хајде, дивљи! Функција Вилд он Вилд се покреће када Вилд симбол слети на локацију коју заузима Фаллинг Вилд симбол у главној игри или током бесплатних окретаја. Вилд симбол се шири да би испунио цео колут када је укључена функција Вилд он Вилд.

Фрее Спинс се покрећу када се четири или више симбола бесплатних окретаја појаве било где на колутима у главној игри, чак и током поновних окретања Фаллинг Вилдс. Проширујући џокери и три одвојена симбола за бонус победу обилују бесплатним окретајима.

Најновије вести

Могу ли онлајн казина суспендовати играче због превелике победе?
2023-10-01

Могу ли онлајн казина суспендовати играче због превелике победе?

Новости