Тхундеркицк'с Биг Фин Баи коначно почиње уживо

Thunderkick

2021-04-18

Eddy Cheung

Почиње одбројавање до залива Биг Фин. Тхундеркицк коначно је најавио да ће игра изаћи 31. марта 2021. Иако претрага марлина није шала, ова игра вам олакшава, захваљујући Мистери Вилд функцији и Екпандинг Вилдс, да вас усмери у правом смеру. Дакле, да ли сте спремни да га ухватите?

Тхундеркицк'с Биг Фин Баи коначно почиње уживо

Преглед слота

Биг Фин Баи је са 6 колутова слот са 5040 начина за победу који могу достићи чак 117,649. Игра вас телепортује у залив који се налази између два рибарска села. Постоји више белих кућа на врху литица са обе стране, а игра се одвија у средини. Укратко, дизајн игре је углађен, једноставан и у стилу цртаног филма.

Крећући се напред, видећете неколико симбола, укључујући Вилд (Златни Марлин), Сцаттер (Сидра), Краљевске (9 до А), четири врсте риба и Рибара. На сваком окрету, добићете 2-3-4-5-6-7 симбола на њима. Положаји колутова се мењају при сваком окрету. Ово мења шансе за добијање победничког пута, иако број победничких путева остаје исти.

Карактеристике слота

Биг Фин Баи долази са необичним распоредом са два до седам симбола који се налазе на шест колутова. Али ово је само за основну игру. Формат се може проширити на 6к7 колутова и 117, 649 начина за победу у режиму бесплатног окретања.

Дивљи Марлин је најважнији симбол игре. То је централно за бонус рунде и најлепше тренутке основне игре. Постављање Вилд логотипа на било који колут замењује било који симбол који плаћа, повећавајући ваше шансе да освојите већу награду. Запамтите да његова способност замене само помаже у стварању нових добитних комбинација.

Поред Дивљег Марлина, добићете и функцију Мистери Вилдс. Овде, симбол треба да се појави само једном на колутима да би се један до три честа котура променио у пуне дивље вредности. Међутим, Сцаттерс не пада нигде на колутове ако је ова функција активна.

У међувремену, слетање више од три Сцаттер симбола активира а бесплатних окретаја бонус рунда. У овом случају, добићете до шест бонус окретаја на сваком колуту уз Сцаттер. То значи укупно 36 бесплатних окретаја.

Занимљиво је да такође можете покренути Респин кад год дође до Вилд симбола. Током Респин сесије, додаје се додатни Вилд за креирање додатних начина плаћања. Као да то није довољно, колути остају проширени током сесије бесплатних окретаја. На крају, играчи могу да имају највише седам симбола, додајући три бонус рунде у процесу. Ако сви колути достигну висину од пуних седам симбола, 117, 649 начина за победу постаје активни.

Биг Фин Баи Волатилност и РТП

Упркос мирној плавој води, овај модел са 6 намотаја је релативно високо испарљив модел. Производи солидан РТП од 96,14%. Што се тиче опсега клађења, игра почиње од €/$ 0,10 до €/$ 100. То је чини савршеном игром за мале и средње величине буџета. У међувремену, игра доноси одличне награде, које могу достићи 15.040 пута већи улог. И да, дугорочна плата је прилично добра, захваљујући просечном РТП-у од 96,14%.

Биг Фин Баи: Коначна пресуда

Тхундеркицк је још једном доказао да је мајстор модела са 6 колутова који се плаћа на све начине. Биг Фин Баи нуди одличне дивље симболе који делују као множитељи са сјајним врућим бесплатним окретањима за хватање.

Међутим, важно је запамтити да је ово игра високе волатилности. То значи да победа може бити неуобичајена. Али када дође, то ће сигурно бити разумна сума. Такође, мала минимална опклада ће вас задржати да играте и покушавате своју срећу дуже.

Коначно, ову игру можете играти на већини Тхундеркицк-а онлајн казина. Као што се и очекивало, игра је оцењена као ХТМЛ5, што значи да је доступна и преко мобилних уређаја.

Најновије вести

Иггдрасил ослобађа воћни комбинатор са пуно воћног потенцијала
2023-05-25

Иггдрасил ослобађа воћни комбинатор са пуно воћног потенцијала

Новости

Казино промо

22BET:До 600 долара
Играј сада
Betwinner
Betwinner:100% до 100 € + 150 бесплатних окретаја