Thunderkick

November 27, 2020

Тхундеркицк најављује нови слот

Emily Thompson
WriterEmily ThompsonWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
LocaliserMilica PetrovićLocaliser

Тхундеркицк напредује са својим развојем у серији Цристал Куест, а сада планирају да покрену још једну серију под називом Арцане Товер након игре под називом Дееп Јунгле. Овај наставак, са намером да удари у магичну кулу, има истог главног јунака, Гему. Додаје уобичајену одличну графику и на крају има огроман потенцијал, али и велику волатилност и забаву попут прве игре.

Тхундеркицк најављује нови слот

Ово ново игрице је предвиђено за лансирање 9. децембра 2020. Овде ћемо истаћи главни аспект игара којима се можемо радовати.

Победничка прилика уграђена у Тхундеркицк нову Цристал Куест: Арцане Товер

Предвидите ово слот да има високу волатилност, али за већину ће то бити изузетно уносно, а само за шачицу би било опасно. Међутим, РТП је у реду, са 96,17%, што је прилично оно што бисте предвидели.

Арцане Товер пружа широк избор опклада по окрету, а математички модел генерише упоредиве статистике као и раније, али је дошло до малог побољшања у свему, искључујући потенцијал. РТП је овог пута забележио побољшање са 96,14 процената на 96,17 процената, док је Гема остала изузетно непредвидљива као и раније, можда чак и технички гледано, али недовољно да направи значајну разлику.

Цристал Куест: Карактеристике слота Арцане Товер

Лавине ће бити познате већини играча. Зову се каскадни колути у другим слотовима, између разних других имена. Они ће се вртети око елиминације победничких симбола и омогућавања другима да дођу на доступне позиције. Ово може довести до нових таласа победа и наставка лавина, све у једном плаћеном окрету који може само наставити да испоручује нове комбинације на овај начин.

Тхе Грид - Цристал Куест: Арцане Товер

У тренутку када се почетни екран учита, појављују се сумње да је скоро слична првој игри са залогом бесплатног окретања и бесконачним множитељем. Одатле се пребацујете на простор за игру где је подешавање веома Тхундеркицк, што значи мрежу 6к4, користећи 4.096 начина за добијање могућности, исто као и раније.

Повезани колути, где ће се до 6 суседних котура синхронизовати при почетном окретању, је један случајни додатак. Сваки повезани колут постаје клон један другог на идентичан начин. У центру ланца Аваланцхе, овај атрибут не постоји.

Сцаттер, који даје 12 бесплатних окретаја са 3 на колутима, је помало туробна икона шкриње са благом. Било која два награђују три додатна бесплатна окретања током приказане функције, а свако распршивање након два додаје по 2 окрета без ограничења колико ће их бити.

Теме и дизајн

Визија на први поглед не личи на Арцане Товер. Екран је уоквирен неким старим дрвећем, свећама и књигама, али се торањ може видети у даљини док симболи падају при сваком окрету или експлодирају са мреже са компонентом Аваланцхе. Арцане Товер концептуално нема ништа о Дубокој џунгли.

Цристал Куест: Арцане Товер ће нам показати Гему као главног лика, приказујући игру са магичном тематиком, какву бисте могли очекивати од фантастичног универзума. Садржај је у реду, али се не разликује од других слотова који се баве сличним причама. То је анимирани шаблон. Ово ће укључивати поједностављене В луде иконе, шкриње са благом, Црвене чаробњаке, Кристалног хероја, плус 6 љубичастих, плавих, црвених, зелених, плавих и жутих кристала за иконе.

Закључак - Цристал Куест: Арцане Товер

Гледано као потпуно опремљен наслов, ово Тхундеркицк средство у Цристал Куест: Арцане Товер је још квалитетније, веома приступачно. Има самопоуздани, анимирани изглед који студио ради заиста добро, побољшан глатком графиком и када се иконе залете у позицију, или победници одлете из оквира, пријатни звучни ефекти шкрипања.

Када се међусобно супротстављају, функционалност је такође фантастична, доприносећи ономе што може бити узбудљив врхунац. Укратко, ако желите запаљен слот као играч, Цристал Куест: Арцане Товер би без сумње био идеалан за вас.

Најновије вести

Револуционисање онлајн казина: мобилне игре, повећане шансе, побољшана безбедност и 3Д анимација
2023-11-24

Револуционисање онлајн казина: мобилне игре, повећане шансе, побољшана безбедност и 3Д анимација

Новости