Иггдрасил Гаминг се удружио са компанијом Петер & Сонс како би издао Робин-Ноттингхам Раидерс

Yggdrasil Gaming

2021-08-16

Katrin Becker

Робин Худ, поред тога што је легенда, такође је значајна икона поп културе. Нема ниједне особе на овој планети која није чула име Робина Худа и његових весељака. Како су пљачкали од богатих и давали сиромашнима. Свако ко слуша приче о Робину Худу одмах пожели да то може бити он. Па, са лансирањем Робин-Ноттингхам Раидера, ваша жеља би се могла остварити!

Иггдрасил Гаминг се удружио са компанијом Петер & Сонс како би издао Робин-Ноттингхам Раидерс

Робин- Нотингем Рејдерси

Робин-Ноттингхам Раидерс је најновија игра у авантуристичкој серији са Робин Худом. Игру је покренуо Иггдрасил Гаминг који су одлучили да се удруже са ИГ Мастерс партнером Петер & Сонс како би објавили ову апсолутну сјајну игру. Игра вас буквално преноси у еру Робина Худа и омогућава вам да поново одиграте авантуре самог легендарног Робина Худа.

Подешавање игре

Игра је заснована на граду Нотингему где је Робин Худ вршио своје нападе на опресивне богате тиранине друштва. Играчи виде Робина и његову групу одметника како се припремају за своје рације где би свој плен дали сиромашнима.

Механика

Игра садржи 12 основних симбола игре. Симболи су засновани на познатим ликовима из легенде о Робину Худу. Ту су и моћни бонуси за бесплатно окретање, као и максимални добитак до 121.500 пута од опкладе која покреће. Све ово има свуда узбуђене играче слотова!

Посебна одлика

Игра 5к4 има а посебна функција бесплатног окретања. Функција се активира када 3 или више сцаттер симбола падну на колутове слота. Ако можете да испуните услове, можете бити награђени са чак 15 бесплатних окретаја.

Постоји и посебан дивљи систем. Ово се може десити насумично јер се дивљине могу трансформисати у посебне дивље. Ови специјални дивови се сакупљају у метар са девет слотова. Једном када се мерач попуни специјалним дивљим знаком, играч може покренути поновно окретање где ће џокери насумично пасти на мрежу. У режиму бесплатних окретаја, ако играч прикупи три специјална џокера, формира се кластер. Сваки од ових кластера награђује играча са 3 бесплатна окретања. Сваког круга дивљина лута на нове позиције са сваким окретањем. 

Робин - Нотингем Рејдерси у наставку Робин-Шервуд Мародерса који је објављен раније ове године. Ово је четврто лансирање наслова из студија као ИГ Мастерс партнера. Игру покреће ГАТИ, Иггдрасил-ова најсавременија технологија. ГАТИ карактерише могућност да омогући партнерима да користе већ конфигурисан комплет алата спреман за регулацију који је способан да произведе најсавременији садржај.

Иггдрасил Гаминг нам је заиста показао за шта су способни издавањем Робин-Ноттингхам Раидерс-а!

Најновије вести

Стакелогиц пружа искуство као нико други у Монеи Трацк 2
2023-06-01

Стакелогиц пружа искуство као нико други у Монеи Трацк 2

Новости

Казино промо

22BET:До 600 долара
Играј сада
Betwinner
Betwinner:100% до 100 € + 150 бесплатних окретаја