Yggdrasil Gaming

April 22, 2020

Иггдрасил поново изненађује са вишеструким мултифли слотовима

Emily Thompson
WriterEmily ThompsonWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
LocaliserMilica PetrovićLocaliser

Провајдери софтвера за игре на срећу не привлаче често интересовање онлајн гејмера, али би заправо требало. За играча је важно да разуме одакле долази игра коју игра. Репутација провајдера ће одредити сигурност и лакоћу играња игре. 

Иггдрасил поново изненађује са вишеструким мултифли слотовима

Иггдрасил је један од провајдера који је себи заузео нишу међу најбољим провајдерима игара. То је учинио тако што је направио константан проток висококвалитетних игара. Ове игре су дефинисане естетски пријатним карактеристикама, лаким играњем и безбедношћу. Најновије на овој листи издања је Мултифли Слот.

Мултифли слот

Иако је тешко увести било шта ново у слот игре, ова заправо јесте. Одводи играче на путовање у дубокој џунгли пуној животиња. То је оличење авантуре јер трекер жели да савлада препреке и опасности које представљају ове звери како би прикупио множитеље. У средишту свега је пет камелеона. 

Они хватају кријеснице док се игра наставља, зарађујући играчу велике награде са још ухваћених свитњака. Успут, игра има сјајне функције као што су падајуће победе и разни дивови. Ту је и нова функција позната као МултиМАКС која игру чини још занимљивијом.

Функција МултиМАКС

Основна функција ове функције је да множи добитке. Свака победа коју играч добије може добити између једног и пет множитеља. То значи да играчи могу лако да акумулирају победе. Ретко је једна игра препуна тако издашних множитеља, стога је ово јака карактеристика Мултифли слота.

Ово је важан део игре на који играчи треба да воде рачуна. Када распршивање камелеона достигне три, аутоматски се добијају додатни обртаји. Функција падајућег менија, са друге стране, чини да победнички симболи нестају (испуштају) остављајући простор за појављивање других победничких симбола.

Играње Тхе Мултифли Слота

Мултифли слот је исто тако једноставан за играње као и сваки други слот, али узбудљивији за учешће. Његова тема чини добру авантуру, а нове функције га издвајају од обичних слот игара. Играчи који траже забавну, плаћену слот игру требало би да прихвате ову титулу Иггдрасил.

Иггдрасил није само победио са овим новим Мултифли слот. Провајдер софтвера је био на насловним страницама са играма попут Темпле Стацкс, што се показало као хит међу многим играчима. Иггдрасил жели да промени начин на који људи доживљавају игре на слотовима и казино игре уопште.

Иггдрасилов нови Мултифли слот који мења игру

Иггдрасил се показао као сила са којом треба рачунати у производњи софтвера за слот игре. Лансирање Мултифли слота је још један први у овој области.

About the author
Priya Patel
Priya Patel

Пореклом из живописних предела Новог Зеланда, Прииа Пател је истраживачки динамо који стоји иза детаљних увида ОнлинеЦасиноРанк-а. Њен педантан приступ подацима и трендовима револуционирао је начин на који играчи перципирају и крећу се кроз пејзаж казина на мрежи.

Send email
More posts by Priya Patel

Најновије вести

Револуционисање онлајн казина: мобилне игре, повећане шансе, побољшана безбедност и 3Д анимација
2023-11-24

Револуционисање онлајн казина: мобилне игре, повећане шансе, побољшана безбедност и 3Д анимација

Новости