Утицај бонуса за регистрацију на одговорно коцкање

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
Fact CheckerDylan ThomasFact Checker

Индустрија онлајн коцкања свакодневно постаје популарна. Због тога се повећава конкуренција на тржишту, а онлајн казина дају све више и више бонуса за регистрацију играчима како би их привукли. Ово је одлична пословна стратегија за добијање више играча, али шта је са утицајем бонуса за регистрацију на одговорно коцкање?

Играчи више не морају да буду радознали у вези са овом темом. У овом чланку ћемо разговарати о свему што знамо о томе како бонуси за регистрацију утичу на одговорно коцкање. Такође ћемо разговарати о корацима које треба предузети за одговорно коцкање са бонусима за регистрацију, па хајде да почнемо одмах.

Утицај бонуса за регистрацију на одговорно коцкање

Шта су бонуси за регистрацију?

Онлине казина понекад дају нове клијенте бонуси за регистрацију као начин да их привучете да отворе рачун и изврше своју почетну уплату. Ови бонуси могу имати различите облике, као што су бесплатни окрети, бонус готовина или одговарајући бонуси за депозит. Примарни циљ бонуса за регистрацију је да учини играча редовним, али такође помаже у управљању банкроллом.

Врсте бонуса за регистрацију:

Утицај бонуса за регистрацију на одговорно коцкање

Бонуси за регистрацију могу изгледати као добра корист, али могу имати велики утицај на то колико се играч коцка одговорно. Када играч добије бонус за регистрацију, већа је вероватноћа да ће кладити више него обично, што може довести до зависности од коцкања.

Поред тога, бонуси за регистрацију могу створити нереална очекивања о потенцијалним добицима који се могу зарадити путем коцкања на мрежи. Због овог нереалног очекивања, већина играча ће се коцкати више него иначе, што ће им постати проблем.

Штавише, такви играчи, ти играчи ће бити много више фокусирани на зарађивање бонуса за регистрацију. Као резултат тога, већа је вероватноћа да ће направити ризичне опкладе које би на крају могле да доведу до тога да изгубе више новца само за неке бонусе, што неће бити вредно тога.

То није то. То такође може довести до проблема у вези са коцкањем, и ако играч је нов у коцкању, онда то може бити штетно за њих.

Кораци које треба предузети за одговорно коцкање са бонусима за регистрацију

Прочитајте и разумејте одредбе и услове

Сваки играч треба да направи своју навику да прочита одредбе и услове пре него што било шта уради у онлајн казину. Можда ће изгледати дуготрајно проћи кроз све одредбе и услове, али ће бити вредно труда јер ће играчи избећи било какву врсту неспоразума уз само мало труда. Ево неколико важних ствари на које треба обратити пажњу:

 • Захтеви за клађење
 • Временска ограничења
 • Ограничења игара
 • Захтеви за депозит

Одредите буџет и држите га се

Да се коцкам одговорно са бонусима за регистрацију, неопходно је поставити буџет и држати га се. Сваки играч мора да прати план буџета док играње у онлајн казину ако желе да се коцкају одговорно. Требало би да поставе буџет за дан, недељу или месец и да га стриктно прате. Ако добију бонус, могу само да га искористе за тај дан, али га не додају на банкролл, који се састоји од буџета за цео месец

Правите редовне паузе

Прављење редовних пауза од коцкања на мрежи је од суштинског значаја за одржавање контроле над навикама играча на коцкање. Следе савети који могу помоћи играчима да праве паузе.

 • Сваких сат времена, подесите тајмер који ће служити као подсетник да се одморите.
 • Играчи би требало да се баве другим активностима како би скренули пажњу са коцкања, као што су вежбање или дружење.
 • Узмите дужу паузу од коцкања ако играч изгуби контролу.

Избегавајте ризичне опкладе

Избегавајте импулзивне или ризичне опкладе, посебно када су играчи фокусирани на зараду свог бонуса за регистрацију. Следећи савети да бисте избегли ризичне опкладе:

 • Проведите неко време размишљајући о стварима пре него што направите избор.
 • Избегавајте повећање опклада у покушају да вратите губитке.
 • Избегавајте да јурите губитке стављањем већих опклада него иначе.

Потражите помоћ ако је потребна

Консултујте професионалну групу, као што је Национални савет за проблематично коцкање, за помоћ ако играч верује да његово понашање у коцкању постаје проблематично. У наставку су неки показатељи да би играч могао имати проблема са коцкањем:

 • Играч се коцка чешће или дуже него што намерава.
 • Играч се коцка новцем који не може себи приуштити да изгуби.
 • Играч се осећа кривим или се стиди због својих навика коцкања.
 • Играч покушава да сакрије своје коцкање од пријатеља и породице.
 • Играч доживљава промене расположења или анксиозност у вези са коцкањем.

Користите бонус да играте игре са Лов Хоусе Едге

Када користите бонусе за регистрацију, важно је да изаберите онлајн казино игре са ниском ивицом куће. Ово указује да игра има веће шансе за победу и да играч има мање шансе да претрпи изненадни финансијски губитак.

Избегавајте лов на губитке

Када је играч у низу губитака, сигурно ће га довести у искушење да игра више док не добије новац који је управо изгубио. Међутим, ово је опасан начин размишљања и може довести до даљих губитака.

Поставите временско ограничење

Лако је изгубити појам о времену када се коцкате и то може довести до тога да играте дуже него што је играч намеравао. Када истекне временско ограничење које је играч поставио, требало би да направи паузу и престане да игра.

Закључак

Иако бонуси за регистрацију могу бити примамљива предност за нове играче коцкања на мрежи, они такође могу имати негативан утицај на одговорне праксе коцкања. Играч може профитирати од бонуса за регистрацију без угрожавања своје финансијске стабилности тако што ће бити свјестан могућих опасности повезаних са коцкањем и усвојити разумне мјере опреза. Играч увек треба да запамти да пажљиво прочита одредбе и услове, одреди буџет, прави паузе, избегава ризичне опкладе и тражи помоћ ако је потребно.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović