1кБет обећава 1 милион евра хуманитарне помоћи Украјини

Новости

2022-04-05

Eddy Cheung

1кБет, кипарска глобална кладионичарска и технолошка компанија, направио а Донација од милион евра у добротворне сврхе и хуманитарне организације као одговор на растућу хуманитарну кризу у Украјини. 

1кБет обећава 1 милион евра хуманитарне помоћи Украјини

Штавише, 1кБет наставља да пружа потпуну подршку својим стотинама запослених у Украјини и наставиће да то чини и у будућности. Чини све што је могуће да заштити њихову безбедност и безбедност њихових породица.

Представник 1кБет-а је изјавио да су сви у компанији дубоко забринути због дешавања у Украјини и да се надају да ће бити пронађено дипломатско решење за уношење мира у земљу. 

„Дубоко смо ожалошћени кризом у Украјини и надамо се мирном решењу што је пре могуће“, рекао је портпарол. „У земљи имамо много запослених чија су безбедност и добробит наш приоритет и учинићемо све што је у нашој моћи да помогнемо њима и њиховим најмилијима

Портпарол је такође навео да ће 1кБет пружити подршку потребну за сарадњу са украјинским добротворним организацијама: „Поред тога, надамо се да ће обећање које смо данас објавили обезбедити пружање хитне практичне подршке многим другим Украјинцима. Наше мисли и молитве остају са милионима људи у земљи у овом веома тешком тренутку“

Више информација о обећању од милион евра биће објављено касније.

1кБет обећава 1 милион евра хуманитарне помоћи Украјини

Слика: Кијев, главни град Украјине

О 1кБет

1кБет, са седиштем на Кипру, је премијерна, награђивана међународна кладионицаи технолошка компанија. 1кБет послује у преко 20 земаља широм Латинске Америке, Европе, Африке и Азије, запошљавајући преко 5.000 људи. Компанија је препозната и добила више почасти на СБЦ наградама, међународним наградама за игре и Глобалним наградама за игре.

1кБет је такође велики спонзор премијерних фудбалских лига, као што су Ла Лига у Шпанији и Серија А у Италији, и званични је спонзор Афричког купа нација. 1кБет је званични кладионичарски партнер разних врхунских клубова као компанија која сарађује само са најбољима.

Играчи могу да се кладе пре меча на различите активности, а међу најистакнутијим су фудбал, УФЦ и еспорт. Сваког дана је доступно око 1.000 догађаја из више од 90 спортова.

Као чврсто верник у одговорно коцкање, 1кБет је донео строгу политику усмерену на минимизирање негативних утицаја проблематичног коцкања уз истовремено неговање безбедног и пријатног искуства за све своје клијенте. 1кБет не пружа своје производе или услуге у Русији или Уједињеном Краљевству.

Најновије вести

Стакелогиц пружа искуство као нико други у Монеи Трацк 2
2023-06-01

Стакелогиц пружа искуство као нико други у Монеи Трацк 2

Новости

Казино промо

22BET:До 600 долара
Играј сада
Betwinner
Betwinner:100% до 100 € + 150 бесплатних окретаја