Disclaimer

Цасино Ранк је придружена веб локација треће стране. Није у власништву нити под управом ниједне коцкарске компаније Цасино Ранк и не пружа никакве услуге коцкања. Оно што пружамо је информативни портал, укључујући прегледе и препоруке сајтова за коцкање на мрежи, стратешке материјале за игру и друге облике савета за наше посетиоце.

Као партнерска веб локација, промовишемо и приказујемо рекламе и везе за услуге коцкања и друге веб странице трећих страна. Цасино Ранк није повезан ни са једном од спољних веб локација на које се повезују са његових страница. Нисмо везани, нити ћемо бити одговорни за било коју трећу страну на коју постоји линк са наше веб странице. Наша повезаност нам даје право да генеришемо провизије од препорука претраживача и било које квалификационе активности наших посетилаца.

Иако улажемо све напоре да нашим корисницима пружимо тачне, ажурне информације, не можемо да гарантујемо валидност било којих детаља наведених на Цасино Ранку. Информације које стављамо на располагање су, према нашем најбољем сазнању, тачне у време објављивања, али не дајемо никакве гаранције или изјаве. Штавише, не можемо се сматрати одговорним или законски одговорним за било који садржај или понашање на које наши посетиоци могу да наиђу коришћењем било које спољне везе на нашој веб страници.

Наши корисници морају разумети да коцкање преко интернета за прави новац носи ризик. Увек постоји шанса да изгубе новац. Наша улога као портала за коцкање треће стране је да предлажемо оно што верујемо да су исправне локације за игре. Кориштење било којег коцкарског сајта који се промовише на нашој веб страници, било да се ради о бесплатној игри или члану за прави новац, је на искључивом нахођењу корисника. Сагласни сте да нећете сматрати Онлинецасиноранк.цо или било ког од његових власника/запослених одговорним за новац изгубљен у коцкању на мрежи.

Молимо погледајте наше **Правила о приватности **страница за више информација о заштити података о личним подацима наших посетилаца.

Ажурирања ових Услова
Ако у било ком тренутку сматрамо да је потребно да извршимо измене услова коришћења, у наставку ћемо навести датум његове ревизије. Често проверавајте да бисте били сигурни да сте упознати са најновијом верзијом.