Dublinbet Преглед казина - Security

DublinbetResponsible Gambling
CASINORANK
8/10
БонусБонус добродошлице до €250
Брз и сигуран депозит и исплате
Нуди ВИП програм
Доступан програм лојалности
Поуздано
Проверено
Сигурно
Брз и сигуран депозит и исплате
Нуди ВИП програм
Доступан програм лојалности
Dublinbet is not available in your country. Please try:
Security

Security

Први аспект за који сваки успешан онлајн треба да се побрине да га следи јесте да свим регистрованим играчима нуди безбедно окружење за коцкање. Безбедност би требало да буде приоритет број један за сва онлајн казина на свету, а реномирани сајт као што је ДублинБет не би био активан тако дуго да није 100% сигуран.

Сигурност и сигурност су главни приоритет за ДублинБет, а прегледом његове веб странице приметили смо да оператер ово питање схвата веома озбиљно.

Из тог разлога, ДублинБет осигурава да чини све што је у његовој моћи да одржи корак са најновијим безбедносним стандардима у свету коцкања на мрежи, тако да играчи могу да уживају у игрању игара за прави новац на 100% безбедној платформи за онлајн коцкање.

Међутим, као што је горе поменуто, постоји терет одговорности који такође пада на играча у овој ситуацији. Сви нови играчи који се региструју на ДублинБет морају да унесу јединствено корисничко име и јаку лозинку. Ово је први слој сигурности, јер играчима даје анонимност и повећава њихову сигурност када играју онлајн и врше трансакције на сајту.

Лозинка коју играчи креирају не би требало да се дели ни са ким. Ово је веома важан аспект јер се велика већина превара на сајтовима за коцкање на мрежи ових дана дешава када неко ода своју лозинку нерелевантним трећим лицима. У случају такве преваре, играчима ће бити веома тешко да поврате оно што су изгубили.

ДублинБет такође обезбеђује да се сви осетљиви подаци које играчи дају приликом регистрације или касније на свом путу играња обављају коришћењем највишег могућег нивоа софтвера за ССЛ шифровање. Ово је неопходно, и то је нешто што сви регулатори захтевају. Без тога, ниједан оператер није у могућности да добије лиценцу за коцкање на мрежи. Као такве, лозинке на ДублинБет-у су веома заштићене, тако да играчи немају о чему да брину са стране оператера.

Дакле, налози играча, трансакције и друге осетљиве информације су потпуно поверљиве и ни под којим условима се неће делити са трећим лицима осим ако сами играчи то изричито не дозволе.

Игре су такође креиране да спрече преваре и неовлашћене манипулације, при чему се сви детаљи о дебитној/кредитној картици чувају у заштићеној бази података како би се спречио губитак података из било ког разлога.

Коначно, све игре на ДублинБет-у увек дају насумичне резултате јер су креиране помоћу РНГ-а. Штавише, ове игре се стално ревидирају од стране независних ревизорских лабораторија и морају да користе компјутеризоване РНГ-ове да би генерисале исход.