Gaming Club Преглед 2024 - Affiliate Program

Gaming ClubResponsible Gambling
CASINORANK
7.12/10
БонусБонус $350
Више од 500 игара
еЦогра сертификован
Интерактивни дизајн
Поуздано
Проверено
Сигурно
Више од 500 игара
еЦогра сертификован
Интерактивни дизајн
Gaming Club is not available in your country. Please try:
Affiliate Program

Affiliate Program

Ако желите да се придружите партнерском програму казина, мораћете да попуните формулар за регистрацију и сачекате одобрење. У већини случајева, пријаве се прихватају и Буффало Партнерс дају шансу свима који желе да промовишу своја казина.

Износ који можете да зарадите зависи од тога колико сте посвећени послу. Буффало Партнерс нуде и планове за поделу прихода и ЦПА провизије.

Подразумевано, сви нови филијали су под планом поделе прихода где зарађују део нето прихода који њихови играчи генеришу. Добра вест је да нема негативних преноса. У случају да играч освоји суму већу од 10.000 долара, тада ће његов салдо бити на чекању одређени период и биће плаћен у ратама.

Као опште правило, придружене компаније које се односе на већи број играча квалификују се за већи проценат нето прихода. Такође, филијале са довољним искуством могу да захтевају да буду уписане у ЦПА или план цене по набавци. На овај начин ће придружене компаније добити једнократну накнаду за сваког новог играча.

Ако изаберете план поделе прихода, добићете 50% провизије у првом месецу. У наредних неколико месеци добићете исплату према броју играча на које се позивате. Добићете 25% провизије ако упутите између 0 и 10 играча. Добићете 30% провизије ако упутите између 11 и 40 играча. Добићете 35% провизије ако упутите између 41 и 100 играча. Добићете 40% провизије ако упутите више од 100 играча.

Други играчи преферирају уговор о плаћању ЦПА који се мало разликује од модела поделе прихода. Ако одаберете ову шему плаћања, добићете паушалну стопу за сваког квалификованог играча којег пошаљете брендовима Буффало Партнерс. Други начин да зарадите је да пошаљете друге подружнице у Буффало Партнерс.

Подаци о плаћању

Сви повезани партнери ће примити уплату у року од 10 дана од краја сваког месеца, а минимални износ који треба да добијете је само 50 УСД. Добра вест је да се од ових провизија не одузимају никакве накнаде.

Буффало Партнерс нуде различите начине плаћања које можете користити за примање уплате, укључујући: Нетеллер, Скрилл, ПаиПал, ЕцоПаиз, Паи Спарк, ВебМонеи и чекови. Ако желите да примите уплату путем банковног трансфера, морате да достигнете 700 УСД да бисте могли да примите уплату.

Шта је партнерски програм Гаминг Цлуба?

Партнерски програм Гаминг Цлуба се зове Буффало Партнерс, а укључује и следеће брендове, Спин Палаце Цасино, Спин Палаце Спортс, ЈацкпотЦити, Руби Фортуне, Луцки Нуггет, Гаминг Цлуб, Ривер Белле, Муммис Голд, Цабарет Цлуб, Цасино Епоца и Гиггле Бинго.