Генесис Цасино је додао 6 жетона злата

Новости

2021-10-19

Ethan Tremblay

Генесис Цасино је додао нову игру у своју колекцију. Игра је слот игра и зове се 6 токена злата.

Генесис Цасино је додао 6 жетона злата

Игру је креирао Мицрогаминг Студио. Они су творци 9 лонаца злата и 9 ватрених маски. Неки људи који су упознати са претходним радом Мицрогаминг Студио-а, посебно обе горе поменуте игре, мисле да ће 6 токена злата бити још једна верзија од 9 поткова злата.

Иако људи нису криви што су ово помислили, јер је компанија радила такве ствари у прошлости, потпуно су у криву.

Игра је потпуно другачија од било које слот игре коју је Мицрогаминг Студио направио раније.

Како играти

Игра 6 Токенс оф Голд је прилично интерактивна. Ево како то функционише:

  • Када се игра учита, играч ће видети неколико дугмади на екрану. Требало би да кликну на ону која се налази на дну екрана и има 9 тачака.

У овом одељку ће пронаћи правила и табеле са исплатом. Овде могу да науче све што желе о игри. Штавише, корисници могу да промене подешавања звука и брзине игре.

  • Када се корисник упозна са правилима, може одлучити колико жели да се клади. Опкладе почињу од 0,10 новчића и иду све до 100 новчића.
  • Последњи корак је да кликнете на дугме за окретање и уживате у игри.

Карактеристике

Функција Хипер Холд: Ова функција је заиста невероватна. Хипер Холд се активира када играч добије најмање 6 симбола за готовину са златним новчићима на свом екрану.

Функција је невероватна јер кориснику даје 3 понављања и сви симболи златника се заглављују на слоту. Поред тога, када корисник добије још 1 златник, он ресетује респинове и нови златник се такође заглави.

Која је корист од више симбола златника на екрану? Када играч попуни све слотове симболима златника, добија Маки Јацкпот, који вреди 1000к

Ова функција се завршава када је играчу понестало окретаја или је погодио Маки Јацкпот.

Аутоматска репродукција: За играче који воле да раде брзо, постоји одлична опција. Постоји округла икона поред дугмета за окретање под називом Аутоплаи. Као што име сугерише, Аутоплаи се аутоматски окреће након сваког завршетка.

Сцаттер: Сцаттерс је сјајан. Они дају корисницима репине. Да би покренуо респинс, играч мора слетети сцаттер симболе на слотове 1, 3 и 5.

Тема и графика

6 Токенс оф Голд је узео инспирацију из класичних машина за воће. Већина традиционалних симбола ове теме, као што су трешње и потковице, присутни су у 6 жетона злата.

Тема је прилично интерактивна, а графика је такође високог квалитета.

Најновије вести

Ултимативни водич за квоте за рулет за боље резултате
2022-09-27

Ултимативни водич за квоте за рулет за боље резултате

Новости