Miami Club Преглед казина - Deposits

Miami ClubResponsible Gambling
CASINORANK
8/10
БонусБонус добродошлице до $800
Цоол Тоурнаментс
Поуздано
Проверено
Сигурно
Цоол Тоурнаментс
Miami Club is not available in your country. Please try:
Deposits

Deposits

Морате бити члан казина Миами Цлуб да бисте уплатили депозит и играли њихове игре. Процедура регистрације је веома једноставна, све што треба да урадите је да кликнете на дугме 'Пријави се' и да казину дате неке личне податке.

Када будете добро и спремни, идите на одељак за благајне и изаберите жељени начин плаћања да бисте извршили депозит, а средства ће се одмах појавити на вашем налогу. Можете одабрати један од следећих метода за уплату на свој рачун:

 • Можете користити Виса за уплату на свој рачун. Минимални потребан износ је 25 долара, а при коришћењу ове методе нема никаквих накнада.
 • Можете користити Мастерцард за уплату на свој рачун. Минимални потребан износ је 35 долара, а при коришћењу ове методе нема никаквих накнада.
 • Можете користити Битцоин Цасх за уплату на свој рачун. Минимални потребан износ је 25 долара, а при коришћењу ове методе нема никаквих накнада.
 • Можете користити Литецоин за уплату на свој рачун. Минимални потребан износ је 25 долара, а при коришћењу ове методе нема никаквих накнада.
 • Можете користити Битцоин за уплату на свој рачун. Минимални потребан износ је 25 долара, а при коришћењу ове методе нема никаквих накнада. Минимално ограничење повлачења је 100 долара, а максимално 2.500 долара недељно.
 • Можете користити Нетеллер за уплату на свој рачун. Минимални потребан износ је 20 долара, а при коришћењу ове методе нема никаквих накнада. Минимално ограничење повлачења је 150 долара, а максимално 2.500 долара недељно. Време повлачења је до 48 сати.
 • Можете користити Скрилл за уплату на свој рачун. Минимални потребан износ је 20 долара, а при коришћењу ове методе нема никаквих накнада. Минимално ограничење повлачења је 150 УСД, а максимално ограничење повлачења је 2.000 УСД недељно. Време повлачења је до 48 сати.
 • Можете користити Неосурф за уплату на свој рачун. Минимални потребан износ је 1 долар и нема накнада за коришћење ове методе.
 • Можете користити Ецопаиз за уплату на свој рачун. Минимални потребан износ је 20 долара, а при коришћењу ове методе нема никаквих накнада. Минимално ограничење повлачења је 150 долара, а максимално 2.500 долара недељно. Време повлачења је до 48 сати.
 • Можете користити Софорт за уплату на свој рачун. Минимални потребан износ је 5 долара, а при коришћењу ове методе нема никаквих накнада.
 • Можете користити Паисафе за уплату на свој рачун. Минимални потребан износ је 1 долар и нема накнада за коришћење ове методе.

Код бонуса на депозит

Миами Цлуб Цасино нуди дневне бонусе на депозит, тако да бисте имали нешто додатно за игру, сваки пут када сте расположени. У зависности од нивоа вашег налога играча, можете тражити различите врсте бонуса. Минимални депозит који треба да уплатите да бисте се квалификовали за ову понуду је 25 УСД.

Валута

Једина валута која је доступна у казину Миами Цлуб је УСД, и за депозите и за исплате.