Ruby Fortune Преглед 2024 - Responsible Gaming

Ruby FortuneResponsible Gambling
CASINORANK
9.1/10
БонусБонус $750
Одобрено од стране еЦогра
Велики Мицрогаминг одељак
Одличан онлајн рулет
Поуздано
Проверено
Сигурно
Одобрено од стране еЦогра
Велики Мицрогаминг одељак
Одличан онлајн рулет
Ruby Fortune is not available in your country. Please try:
Responsible Gaming

Responsible Gaming

Руби Фортуне: Посвећеност одговорном игрању

У Руби Фортуне схватамо да коцкање увек треба да буде пријатно и да никада не постане проблем. Зато дајемо приоритет одговорном игрању и нудимо различите алате и функције које помажу нашим играчима да задрже контролу над својим навикама коцкања.

 1. Надгледање и контрола: Пружамо играчима основне алате као што су лимити депозита, ограничења губитка, подсетници сесије и опције самоискључења. Ове карактеристике омогућавају играчима да поставе личне границе и ефикасно управљају својом потрошњом.

 2. Партнерства за подршку: Руби Фортуне је успоставио партнерство са реномираним организацијама посвећеним пружању помоћи проблематичним коцкарима. Сарађујемо са линијама за помоћ као што је Анонимни коцкари како бисмо осигурали да наши играчи имају приступ професионалној подршци када је то потребно.

 3. Кампање подизања свести и едукација: Да бисмо промовисали одговорне праксе коцкања, активно учествујемо у кампањама подизања свести преко наше веб странице и платформи друштвених медија. Поред тога, пружамо образовне ресурсе који помажу играчима да препознају знаке проблематичног понашања у вези са коцкањем.

 4. Процеси провере старости: Обезбеђивање заштите малолетника је главни приоритет компаније Руби Фортуне. Користимо строге процесе провере старости током регистрације како бисмо спречили малолетне особе да приступе нашој платформи.

 5. Функција провере реалности и периоди хлађења: Нудимо функцију провере реалности која подсећа играче на њихово трајање игре, помажући им да остану свесни времена проведеног на нашој платформи. Поред тога, на располагању су периоди за хлађење за оне који желе да се привремено одморе од коцкања.

 6. Проактивна идентификација проблематичних коцкара: Наш тим је проактиван у идентификацији потенцијалних проблематичних коцкара на основу њихових навика у игрању. Када се подигну црвене заставице, ми дискретно пружамо помоћ кроз персонализоване програме подршке прилагођене индивидуалним потребама.

 7. Приче о позитивном утицају: Бројна сведочења наглашавају како су иницијативе за одговорно играње Руби Фортунеа позитивно утицале на животе играча пружајући им неопходан систем подршке који им је био потребан током изазовних времена.

8. Корисничка подршка за забринутости: Играчи могу лако да се обрате нашем тиму за корисничку подршку у вези са свим забринутостима у вези са њиховим понашањем у вези са коцкањем. Наше посвећено особље за подршку је доступно 24/7, спремно да пружи смернице и помоћ на поверљив и емпатичан начин.

У Руби Фортуне-у, посвећени смо томе да наши играчи одговорно уживају у свом искуству коцкања. Нудећи свеобухватне алате, партнерства са организацијама за подршку, образовне ресурсе и проактивну идентификацију потенцијалних проблематичних коцкара, настојимо да створимо безбедно и пријатно окружење за играње за све.

Тест за самооцењивање

Тест за самооцењивање

Тестови самопроцене могу вам помоћи да боље разумете своје навике коцкања. Потрудите се да искрено одговорите на сва питања јер је то за ваше добро:

 • Да ли верујете да коцкање утиче на ваш рад?
 • Да ли се свађате са својим пријатељима и породицом око количине времена које проводите коцкајући се?
 • Да ли вас људи познају и називају ли вам коцкара?
 • Да ли се икада осећате кривим након што сте изгубили много новца на коцкању?
 • Да ли верујете да је коцкање добар извор прихода?
 • Да ли верујете да морате да се вратите да играте више и да вратите новац који сте изгубили?
 • Да ли је коцкање једина ствар коју желите да добијете?
 • Да ли вас победа инспирише да играте још више?
 • Да ли се икада коцкате док не изгубите сав свој новац?
 • Да ли понекад позајмљујете новац за коцкање?
 • Да ли сте икада продали нешто лично да бисте имали новац за коцкање?
 • Да ли вам је коцкање најважније?
 • Да ли се коцкате дуже него што намеравате?
 • Да ли на коцкање гледате као на бекство од свакодневице?
 • Да ли сте икада размишљали о крађи да бисте имали новац за коцкање?
 • Да ли осећате већи стрес због својих навика коцкања?
 • Да ли имате жељу да се коцкате када имате тежак дан?
 • Да ли се коцкате да бисте прославили добре вести?
 • Да ли сте икада размишљали о самоубиству због коцкања?

Ако на већину питања одговорите са „да“, требало би да размислите о тражењу стручне помоћи. Не постоји само једна ствар која ће вам сигурно помоћи, већ морате пронаћи оно што вам најбоље одговара. Можете контактирати неке од следећих организација за савет и упутства:

Селф-Екцлуде

Селф-Екцлуде

Ако вам коцкање измиче контроли, размислите о закључавању налога на неко време. Овде имате две опције, можете направити паузу од 24 сата или се можете самоискључити на најмање 6 месеци.

Одговорно играње

Одговорно играње

Руби Фортуне чини све што је у њиховој моћи да остане најбоља група за забаву на мрежи. Настоје да својим играчима пруже забавно, одговорно и безбедно искуство играња.

Да би вам помогли, нуде низ савета и опција налога које ће вам дати контролу над временом и новцем који трошите. Неке од функција које можете искористити су:

Ограничење времена сесије Узми паузу Самоискључивање Провера стварности Ограничите своје депозите Ограничите свој обрт Ограничите губитак

Узимате велики део свог коцкања и постоје неке ствари које треба да узмете у обзир чак и пре него што отворите свој налог. Коцкање је облик забаве, а не начин да се заради. Увек водите рачуна о времену и новцу које трошите на коцкање.