SlotoCash Преглед 2024 - Payments

SlotoCashResponsible Gambling
CASINORANK
8/10
БонусБонус $7,777 + 300 бесплатних окретаја
Поуздано
Проверено
Сигурно
SlotoCash is not available in your country. Please try:
Payments

Payments

СлотоЦасх је додао много различитих начина плаћања које можете користити и за депозите и за исплате. Неки од најпопуларнијих метода плаћања којима и казина и играчи верују укључују Скрилл и Нетеллер, а добра вест је да су оба доступна у казину.

Да бисте извршили повлачење са свог налога, прво морате да верификујете свој налог. Ово су начини плаћања које можете да користите и њихова ограничења:

  • Када користите Банк Вире за подизање, минимални износ који можете подићи је 100 УСД, а максимални износ који можете подићи је 2.500 УСД.
  • Када користите Чек за повлачење, минимални износ који можете подићи је 150 УСД, а максимални износ који можете подићи је 3.000 УСД.
  • Када користите Битцоин за повлачење, минимални износ који можете подићи је 100 УСД, а максимални износ који можете подићи је 2.500 УСД.
  • Када користите Нетеллер за повлачење, минимални износ који можете подићи је 25 долара, а максимални износ који можете подићи је 2.500 долара.
  • Када користите ЕцоПаиз за подизање новца, минимални износ који можете подићи је 25 УСД, а максимални износ који можете подићи је 2.500 УСД.
  • Када користите Скрилл за повлачење, минимални износ који можете подићи је 25 долара, а максимални износ који можете подићи је 2.500 долара.

Битцоин, Нетеллер, ЕцоПаизандСкрилл дозвољавају трансакције без икаквих накнада, док банковни трансфер укључује накнаду од 60 долара, а чек укључује накнаду од 30 долара.

Правила за исплату готовине

Ако сте ВИП члан, Цасино ће брже обрађивати ваше исплате`с Финансијски тим. Минимални износ, за већину метода повлачења, је 25 долара.

Играчи из Финске имају веће захтеве за клађење на све промоције из казина које су удвостручене. Тако, на пример, ако играч има 25 захтева за клађење за одређени бонус, онда би исти захтеви за клађење за играча из Финске били 50 пута.